11-B Fen Forum Sitemize HOŞ GELDİNİZ.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

Anket
Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Takvim Takvim

Beklicem..

Beklicem.. Empty Beklicem..

Mesaj  fatma_015 Çarş. Ara. 31, 2008 6:29 pm

Yıllardır sabırla bekledim, beklerkende hep "Gelicek.!" dedim..! Beklemek deilde; gelmiceğini düşünmek yaktı kalbimi..! Okyanusta batmak üzere olan bir gemi gibi umutlarımı da yitiriorum.! Her geçen gün daha da özlüyorum. Biraz daha artıyor hasretim.! Gelicek diye bekliyorum ama biliyorum ki kuruyan bir ağaç bir kez daha yeşermez.! Yangında kurtuluşu bekleyen çaresiz bir kuş gibi bekliyorum ama snde biliosn ki yangının ateşinden önce zehiri var yani kurtuluş yok.! Hayatta zafer dışında kaybetmekte varmış.! Ben seni beklerken hayatımı kaybetmeyi göze aldım, peki sen zafere ulaşmak için birşeyler yapmicak mısın.? Belkide benm zaferim snn kaybedişindi.! Ben kaybetmeyi senin için göze alırken sen kazancı farklı yüreklerde aradın... Hayatımı bir kasırga gibi dağıttın... Zamansızdın.!! Gelmeni bekliyordum ama böyle deil.! Umutlarımın bittiği yerde umudum olmaya gelmeliydin.! Şimdi gitsende geride bir enkaz bırakacağın için hayatımın kalanı önemini yitirdi.! Suç senin mi yoksa o kasırgaya dayanamadığm için benim mi..? Yardım etmeyi deneyemez misin.? Çekip gitmek bu kadar mı kolay..? Seni sana bırakıp gitmek o kadar zor ki... Gitmem gerekir belki arkama bakmadan... Yapabilir miyim.? Denedim... Her gidişimde sende geliyorsun benimle, her bırakmak isteyişimde yapamıyor yine ellerimi tutup bırakma beni diyorsun ya da ben sni hiç bırakamıyorum...
Seni hep bekliyordum, bekliyorum, beklicem... Gelmiceğini düşünsem bile umudumu kaybetmeyip beklicem..! Seni kendimde yaşamaya alışsamda senn bana gelmeni beklicem...!
fatma_015
fatma_015
Üye
Üye

Kadın Mesaj Sayısı : 115