Arama
En iyi yollayıcılar
sinan | ||||
FeaRoftheDARK 3> xenop | ||||
fatma_015 | ||||
devilscream | ||||
hakan sarıçiçek | ||||
merve korkakçı | ||||
ηuя | ||||
selin | ||||
Admin | ||||
omer |
Kasım 2024
Ptsi | Salı | Çarş. | Perş. | Cuma | C.tesi | Paz |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
Fb Alex Ayrılıyor Mu?....
1 sayfadaki 1 sayfası
Fb Alex Ayrılıyor Mu?....
Fenerbahçe'nin kaptanı Alex'e eski takımı kanca attı. Brezilya'da yayın yapan Globoesporte gazetesi, yıldız futbolcuya, 1997-2001 yılları arasında formasını giydiği Palmeiras'ın, sezon sonunda bitecek olan sözleşmesinin uzatılmamsı durumunda kapılarının açık olduğunu yazdı.
Brezilya'da yayın yapan Globoesporte gazetesinin internet sitesinde yayınlanan haberde Alex'in Haziran ayında bitecek olan sözleşmesinin Fenerbahçe tarafından uzatılmaması durumunda eski takımı Palmeiras'ın devreye gireceği iddia edildi.
Gazetenin manşetlerinde Alex'in Palmeiras'a dönme şansının yüksek olduğu belirtilirken Lig TV'nin verdiği haberde ise Palmeiras yöneticisi Paulista Luiz Gonzaga Belluzzi'nin Alex'e tekrar çalışmanın rüyalarında yer aldığı ve "Alex ile yeniden çalışmamız yüksek bir olasılık. O'nu her zaman izliyorum ve izlemeye devam edeceğim." ifadelerine yer verildi. Belluzzi ayrıca "Haziran ayında serbest kalacak ve eğer Fenerbahçe ile sözleşme yenilemezse kapılarımız ona sonuna kadar açık" şeklinde konuştu.
Kaynak:ajansspor.com
Brezilya'da yayın yapan Globoesporte gazetesinin internet sitesinde yayınlanan haberde Alex'in Haziran ayında bitecek olan sözleşmesinin Fenerbahçe tarafından uzatılmaması durumunda eski takımı Palmeiras'ın devreye gireceği iddia edildi.
Gazetenin manşetlerinde Alex'in Palmeiras'a dönme şansının yüksek olduğu belirtilirken Lig TV'nin verdiği haberde ise Palmeiras yöneticisi Paulista Luiz Gonzaga Belluzzi'nin Alex'e tekrar çalışmanın rüyalarında yer aldığı ve "Alex ile yeniden çalışmamız yüksek bir olasılık. O'nu her zaman izliyorum ve izlemeye devam edeceğim." ifadelerine yer verildi. Belluzzi ayrıca "Haziran ayında serbest kalacak ve eğer Fenerbahçe ile sözleşme yenilemezse kapılarımız ona sonuna kadar açık" şeklinde konuştu.
Kaynak:ajansspor.com
FeaRoftheDARK 3> xenop- Süper Moderatör
Geri: Fb Alex Ayrılıyor Mu?....
Sanirim ayrilmayacak
Hatta Türk vatandaşı olacak gibi şeylerde duydum
Hatta Türk vatandaşı olacak gibi şeylerde duydum
Misafir- Misafir
Geri: Fb Alex Ayrılıyor Mu?....
Bende Öyle Duydum,kalırsa Türk Vatandaşı Olucak Büyük bi İhtimalle Kalıcak.
FeaRoftheDARK 3> xenop- Süper Moderatör
1 sayfadaki 1 sayfası